Warcraft - Studna věčnosti (2. vydání, dotisk)

(1x)
studna_vecnosti.jpg
Mnoho měsíců již uplynulo od zničující bitvy u hory Hyjal, ve které byla Plamenná legie navždy vyhnána z Azerothu. Nyní ovšem vrhl vír záhadné energie hluboko v horách Kalimdoru tři vysloužilé válečníky do dávné minulosti.
Výrobce
Knaak Richard A.
Kód
230286
EAN
9788073980504
ISBN
978-80-7398-050-4
Dostupnost
Bohužel už není :(
Naše cena
289,00 Kč/ks

Produkt patří do kategorie:

Popis

První díl trilogie ze světa WarCraftu od Richarda A. Knaaka! Mnoho měsíců již uplynulo od zničující bitvy u hory Hyjal, ve které byla Plamenná legie navždy vyhnána z Azerothu. Nyní ovšem vrhl vír záhadné energie hluboko v horách Kalimdoru tři vysloužilé válečníky do dávné minulosti – do časů dávno před tím, než na svět vkročili orkové, lidé, nebo dokonce vysocí elfové.

Do časů, kdy temný titán Sargeras se svými démonickými nohsledy přesvědčil královnu Azsharu a její Urozené, aby očistili svět od nižších ras. Do časů, kdy byli dračí Aspekti na vrcholu moci – netušíce, že jeden z nich je brzy uvrhne do věku temnoty, která zcela pohltí svět jménem V první knize této epické trilogie je výsledek historické Války prastarých navždy změněn příchodem tří hrdinů ztracených v čase: Krasa – dračího čaroděje, jehož ohromná moc i vzpomínky na prastarý konflikt nevysvětlitelně zmizely; lidského čaroděje Rhonina, jehož mysl je rozpolcená mezi rodinou a svůdným zdrojem rychle rostoucí moci; a Broxigara, ostříleného orkského veterána, který již nehledá nic než hrdinnou smrt v boji.

Pokud však tito tři podivní spojenci nepřesvědčí poloboha Cenaria a nedůvěřivé noční elfy o zradě jejich královny, bude cesta pro Plamennou legii do Azerothu znovu otevřena. A tentokrát by se bitvy dávné minulosti mohly přelít až do budoucnosti…

Parametry

Parametry produktu  Warcraft - Studna věčnosti (2. vydání, dotisk)

Série
Žánr
Formát
110x160mm, brožovaná
Počet stran
352
Jazyk
Český
Rok vydání
2009

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

5

Hodnotil 1 uživatel

5
4
3
2
1

Články

Alternativní zboží